VernieuwersHoeveel is 2500 droge transformatorFactoren die de keuze beïnvloeden

  • vrijgavetijd:2022-06-03 19:04:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:484
  • Korte omschrijving:

    Vernieuwers,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige gelei

Artikel inhoud

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

VernieuwersEr is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Khash.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


VernieuwersHoeveel is 2500 droge transformatorFactoren die de keuze beïnvloeden



Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd,Vernieuwerstransformator 500, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

lekkage van olie op elektrische lasstand

onderhoud van apparatuurDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven,Vernieuwers800 KVA-olie-type transformator, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Fout oordeel van de transformator


VernieuwersHoeveel is 2500 droge transformatorFactoren die de keuze beïnvloeden



In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, meestal van een half jaar tot een jaar;

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Vernieuwerstransformator-onderneming met olieonderdompeling

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

HamburgHarburgOverige productinformatie
  • Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

    Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

  • Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

    Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

  • Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

    Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

  • AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

    AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

  • Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

    Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

  • Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

    Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

  • WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

    WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!