Herisan.Hoeveel is een 50 KVA box transformatorAlgemene inspectiemethoden:

  • vrijgavetijd:2022-06-04 19:13:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:596
  • Korte omschrijving:

    Herisan.,Look van olie van de radiatorDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasti

Artikel inhoud

Look van olie van de radiator

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Herisan.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Chinstohova.kgmDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum,Herisan.100 box type transformator, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

lekkage van zegelolie


Herisan.Hoeveel is een 50 KVA box transformatorAlgemene inspectiemethoden:



Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales,Herisan.Aanbesteding van distributietransformatoren, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Elektrische transformator-installatie

Professionele is koning.Geluid bij faseuitval

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Herisan.Hoeveel is een 50 KVA box transformatorAlgemene inspectiemethoden:



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,Herisan.Ranglijst van de distributietransformator, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

HamburgHarburgOverige productinformatie
  • Erenhot15 meter hydraulische liftKennisoverzicht

    Erenhot15 meter hydraulische liftKennisoverzicht

  • UramboPrijs van de 250kVA box type transformatorhoe te gebruiken

    UramboPrijs van de 250kVA box type transformatorhoe te gebruiken

  • HaodaNameKlein hydraulisch hefplatformWaarom versterking nodig?

    HaodaNameKlein hydraulisch hefplatformWaarom versterking nodig?

  • HaodaName50 ton hefplatform vrachtwagensterk aanbevolen

    HaodaName50 ton hefplatform vrachtwagensterk aanbevolen

  • Shanhaiguan.kgmZwaar hydraulisch hefplatformPraten over het technologische proces

    Shanhaiguan.kgmZwaar hydraulisch hefplatformPraten over het technologische proces

  • VicenzaName3 meter hoge elektrische liftGarantie van verwerking en productie

    VicenzaName3 meter hoge elektrische liftGarantie van verwerking en productie

  • VicenzaNameHefplatform voor installatiesOnderzoek naar managementsystemen

    VicenzaNameHefplatform voor installatiesOnderzoek naar managementsystemen

  • VicenzaNameLift hefplatform elektrischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regenachtig wee

    VicenzaNameLift hefplatform elektrischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regenachtig wee

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!