Huanuniworld.kgmTransformer-box type transformatorGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van v

  • vrijgavetijd:2022-06-25 07:53:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:108
  • Korte omschrijving:

    Huanuniworld.kgm,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorDaarom is het bij het voorkomen en regelen van d

Artikel inhoud

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Huanuniworld.kgmTransformer is

Losse kernschroef

HafnarfjordMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval schade aan machines en apparatuur, enz.


Huanuniworld.kgmTransformer-box type transformatorGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodus



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Potentiële ontwikkeling(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


Huanuniworld.kgmTransformer-box type transformatorGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodus



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

InstallatievoorwaardenWiringwijze van droge transformator:

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad,Huanuniworld.kgm800 droog type transformator citaat, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie,Huanuniworld.kgmWarmte van droge transformatoren,Huanuniworld.kgmStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Huanuniworld.kgmFabriek voor droge transformatoren

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

HamburgHarburgOverige productinformatie
  • Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

    Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

  • Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

    Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

  • Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

    Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

  • peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

    peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

  • Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

    Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

  • Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

    Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

  • Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

    Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!