ComitancilloQ550b Grote diameter dikke wand gelaste pijpWat kan worden onderverdeeld in categorieën

  • vrijgavetijd:2022-06-03 19:04:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:197
  • Korte omschrijving:

    Comitancillo,% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts % is handmatig snijden; De CNC snijma

Artikel inhoud

% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts % is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. %, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. In de industriële productie omvat het thermisch snijden van dikke wandspoelpijp in het algemeen het snijden van gas, het snijden in plasma, het snijden in lasers enzovoort. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, hoge drukrating, goede waterdichte prestaties brand- en hoge temperatuurbestendigheid, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie heeft NC-snijwerk ook de nauwkeurigheid van de verwerking vergroot en verbeterd. Het toont grote voordelen bij het sparen van materialen en het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. De grootschalige rolpijp-fabriek van de rolpijp, t-gelaste rolpijpen, foutdetectietectie van de rolpijpen, Mn-rolpijp, en de t-gelaste rolpijp, Mn-rolpijp, QB-rolpijp en rolpijp in de speciale vorm die door de rolpijp worden geproduceerd, worden geëxporteerd naar grote technische gebouwen in huis en in het buitenland.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.

ComitancilloNa het snijden in een enkele stalen plaat spoel, moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie, met inbegrip van de mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusiestatus van het lasse en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -mm. Het wordt direct gelast, gevormd, gewalst, geboft, verwijderd en versterkt van de stalen plaat. De spoelpijp heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

Tokio.Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.

De technologie voor de productie van de rolpijp vereist dat het lassen van de rolpijp een dubbelzijdig lasse is,ComitancilloQ345B grootdiameter spoel, en de lasafstand groter is dan mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

De lengte van het deel: , verdeel het in -gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .


ComitancilloQ550b Grote diameter dikke wand gelaste pijpWat kan worden onderverdeeld in categorieën



De longitudinale lasse van hetzelfde deel van de spoelpijp mag niet groter zijn dan .

De onderdelen met continue akoestische foutdetectiemens op de lasse moeten opnieuw worden gecontroleerd door middel van handmatige ultrasone en röntgenstralen. Als er defecten zijn, na reparatie, moeten ze opnieuw worden onderworpen aan niet-destructieve inspectie totdat wordt bevestigd dat de kontlasse van stripstaal en de pijp van T-gewricht die met spiraallassen kruist door de röntgentelevisie of film zijn gegaan. Elke stalen plaat heeft de hydrostatische test doorstaan, en de druk neemt radiale afdichting aan. De testdruk en de tijd worden strikt gecontroleerd door de microcomputer detectieapparaat van de stalen plaat rolleiding water druk. Waarom zijn er twee longitudinale lassen in hetzelfde pijpgedeelte van de rolpijp?

Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp mm en de buitendiameter -mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. Welding, vorming, deburring detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Warmgewalste dikke wandspoelen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roltafel, enz.

marktDe detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rollen moeten eerst voor de leiding worden uitgevoerd. Indien het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp door een snijder worden gesneden en in een stuk van ongeveer meters worden gesneden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. De fabriek heeft een perfecte stalen plaat spoel, dikke wandspoel, T-vormige lasspoel, fout-detectie lassering spoel, Mn-spoel, QB-spoel, speciale-vormige spoel en andere productielijnen. Het is een spoelfabriek die grote spoelen van verschillende specificaties en wanddikte kan produceren. Onze dikke wandspoel en grote spoel producten worden verkocht aan grote bedrijven over het hele land en worden diep vertrouwd en geprezen door klanten. De spoel van stalen platen, dikke wandspoel, spoel, t-gelaste spoel, naaddetectiesgelaste spoel, Mn-spoel en QB-spoel moeten strikt worden uitgevoerd overeenkomstig de internationale normen voor kwaliteitsbeheer van ISO:.

Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

koolstofconstructiestaal: q-a, q-a en], middot; F,Q-B,Q-B· F,Q-AQ-A· F,Q-B,ComitancilloQ355b spoel,Q-B· F. Q-c gewoon koolstofstaal: B BF byf B BF byf aay af ayf A ay AF ayf hoogwaardig koolstofstaal: versnellingsstaal laaggelegeerd constructiestaal staal: mn Mn mn ti titi speciale stalen platen worden opgestapeld in de open lucht om te voorkomen dat regen stalen platen veroorzaakt. Bij herhaalde druk vormt de opgerolde pijp een breuklijn.


ComitancilloQ550b Grote diameter dikke wand gelaste pijpWat kan worden onderverdeeld in categorieën



mm stalen pijp elleboog gedetailleerde inleiding tot de elleboog: ten eerste, het materiaal is warm geduwd, de pusher is een hoorn-vormige kern of mandrel de mandael is verdikt en verdikt, het proces van het duwen van de elleboog is het proces van uitbreiding van de diameter, en het wordt ondersteund op de rug. Het materiaal buis deel passeert door de mandel, en er is een gebogen frame aan de achterkant om de mandrel te herstellen. Er staat een auto in het midden. Sommige auto"s worden hydraulisch aangedreven, andere worden aangedreven door mechanische transmissie, dat wil zeggen schroefaandrijving, en de auto duwt de pijpleiding langs de kern. De staaf beweegt vooruit, er is een inductie spoel buiten de mandel, de buis wordt verhit en verhit, en dan duwt de trolley de buis naar beneden en verwerkt een.

analyseWanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld, is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

De wandspoelpijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip door buigen en dan lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van inspectie standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, draadloze huls, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepwaterpomppijp,Comitancillo20-350; dikke wandspoelpijp met grote diameter, autobuis, transformator pijp, elektrische gelaste dunne-wandige pijp, elektrische gelaste speciale spoel en spiraalvormige gelaste buis, spoel, spoel, rol, QB, QB-spoel, dunne-wandige spoel, grote diameter-dik-dikke spoel, roestvrij stalen spoel, L en spoel, Kwaliteit. Preferentiële activiteiten zijn in uitvoering. Welkom om te raadplegen. Grote diameter gelaste pijp, enz. Knip een blanco met een lengte van ongeveer meters. Bij de annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er veel luchtbellen op het oppervlak zijn. Aangenomen dat er veel bellen zijn, blijkt dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de overeenkomstige norm kan voldoen. In het uiterlijk is de koudgewalste dikke wandspoel korter dan de warmgewalst dikke wandspoel, en zijn wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste dikke wandspoel, maar zijn oppervlak ziet er helderder uit dan die van de dikke wandspoel. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak en er zijn niet te veel burrs op de diameter. De levering is over het algemeen warm gewalst en geleverd door warmtebehandeling. Na kwaliteitscontrole moet de warmgewalst dikke wandspoel door het personeel aan een strenge technische selectie worden onderworpen. Na kwaliteitscontrole wordt de spoel gevolgd door herhaalde koudtrekken. Na het warmwalsen moet het worden onderworpen aan perforatietests. Indien de perforatiediameter te groot is, moet deze worden rechtgetrokken en gecorrigeerd. Na het recht wordt de apparatuur na standaardregeling in het magazijn gelabeld en geplaatst. De kwaliteit van de stalen spoelleiding wordt sterk beïnvloed door de grootte van het lassen, met name de parameters van het lassen, de vorm en de positie van lasdraad, de fluxstroom, de prestaties van het proces en de bindingsfactoren.

Kortom, warmgewalste stalen pijp is een speciale dikke stalen pijp die is gewalst met een stalen plaat onder verhittingsomstandigheden. Hier verwijst warmspoelen naar verhitting om de stalen plaat te spoelen. De betekenis ervan wordt bepaald met koudgewalste stalen pijp.

ComitancilloDe grootte van de lassen heeft een grote invloed op de kwaliteit van de gewalste stalen pijp. De grootte van de lassen omvat voornamelijk parameters voor het lassen, de vorm van de lasdraad en de positie parameters, de fluxstroom, het verloop van het proces en de lassering.

Door de continue toepassing van dikke wandspoelpijp in de industrie en de voortdurende uitbreiding van zijn toepassingsgebied heeft het veel voordelen. Om te voorkomen dat de dikke wand opgerolde pijp roest, kunnen we antiroestolie op het oppervlak van de dikke wand opgerolde pijp aanbrengen.

Hoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, rol, enz.

HamburgHarburgOverige productinformatie
  • Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • Houma.20 ton heffende vrachtliftDe noodzaak van regelmatig onderhoud

    Houma.20 ton heffende vrachtliftDe noodzaak van regelmatig onderhoud

  • Overvloed3 ton heffende vrachtliftWelke categorie

    Overvloed3 ton heffende vrachtliftWelke categorie

  • Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

    Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

  • Ulanhot4-ton hydraulische hefladingsliftHoe de werkende fabrikant te kiezen?

    Ulanhot4-ton hydraulische hefladingsliftHoe de werkende fabrikant te kiezen?

  • PingshanCity in Canada4-ton vrachtliftHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen?

    PingshanCity in Canada4-ton vrachtliftHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen?

  • Yuncheng.6-meter vrachtliftDe oorzaak van de storing en de analyse en probleemoplossing

    Yuncheng.6-meter vrachtliftDe oorzaak van de storing en de analyse en probleemoplossing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!