Morge.Hoeveel kost een droge 1250 transformatorWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?

vrijgavetijd:2022-06-15 00:40:20 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:436

Kerntips:Morge.,I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand m

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Fabriek voor droge transformatoren

Morge.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Dabouworld.kgmlekkage van olie op elektrische lasstand

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Morge.Prijs van de 250kVA box type transformator, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Morge.Hoeveel kost een droge 1250 transformatorWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Het geluid van droge transformator komt van

technologische innovatieHoeveel kost de transformator?

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Morge.Hoeveel kost een droge 1250 transformatorWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

technologische innovatieDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Hoe droge transformator te selecteren

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Morge.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm,Morge.Omvang van droge transformatoren, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

HamburgHarburgadviserennieuws
HamburgHarburgLaatste nieuws