Taranga.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de typen en functies

vrijgavetijd:2022-06-25 19:55:27 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:78

Kerntips:Taranga.kgm,De drukgrootte en de tijd zijn de sleutel tot het succes of het falen van het lassen. Als de vierkante buis synthetisch

De drukgrootte en de tijd zijn de sleutel tot het succes of het falen van het lassen. Als de vierkante buis synthetisch materiaal niet onder druk wordt gezet, zal een groot aantal poriën veroorzaakt worden door de poriën van het materiaal zelf en het gas gegenereerd in de reactie. Het is niet toegestaan om de reactanten in de lasse te verlaten dus moet het worden verdisconteerd, meestal onder druk tijdens de reactie.

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip,Taranga.kgmFabriek voor gewalste strippen, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Taranga.kgmHet is ook erg populair op de markt voor vierkante buizen. Er zijn veel mensen die dit soort dingen doen, dus er zijn er veel in de competitie. De toekomstige marktpotentieel is enorm. We moeten deze informatie goed begrijpen. Daarnaast moeten we leren over het onderhoud en de reparatie!

Volgens de smeltclassificatie en het oventype, A. open hartstaal: a) zuur open hartstaal; b) Alkaline open hartstaal.

El Tejar.Over het algemeen worden chemische en elektrolytische methoden gebruikt

Trek vierkante buis:

Koud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb-) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.


Taranga.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de typen en functies



De tweede is het beitsen van de vierkante pijp. Zowel chemische als elektrolytische methoden worden gebruikt bij het beitsen van de vierkante pijp. Deze twee methoden kunnen de oxyde huid van de vierkante pijp verwijderen.

De vierkante buis heeft een goede machinabiliteit, een goede koudvervorming, plasticiteit en lasbaarheid; Bovendien neemt de taaiheid van staal niet veel af tijdens de warmtebehandeling, maar heeft het een vrij hoge sterkte en slijtvastheid, vooral wanneer het water dempt; Echter, dit staal heeft een grote weerstand tegen witte vlekken, en isolatie moet tegelijkertijd worden uitgevoerd.

aanbevelenTrek vierkante buis:

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot wat resulteert in oren, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

Het uiterlijk van valse en inferieure vierkante buizen heeft vaak pitting. Het oppervlak is een onregelmatig ongelijk defect op het oppervlak van de vierkante loodleiding als gevolg van ernstige slijtage van de rolgroeve. Door het nastreven van winst door nep- en slordige vierkante buisfabrikanten, overtreft de walsdraad vaak de norm.


Taranga.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de typen en functies



Functionele index analyse van qb vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

kwaliteitsnormHoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)

Spiraal vierkante pijp voor lagedruktransmissie (standaard van het ministerie van aardolie),Taranga.kgmGalvaniseerde vierkante pijp en rechthoekige pijp, met het standaardaantal syt-. Het representatieve materiaal is qbqb en andere koolstofstalen materialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor lagedruktransmissie van water, olie, aardgas, verwarming en andere pijpleidingen.

Met de vooruitgang van de tijd en de snellere en snellere economische ontwikkeling, worden de plaatsen waar grote diameter naadloze vierkante buizen worden gebruikt steeds populairder

Taranga.kgmHet verwijst naar de verwerking van vierkante buis, die metaal in een gesloten Jane plaatst en aan het einde druk uitoefent om het metaal uit het gespecificeerde boorgat te extraheren om afgewerkte producten met dezelfde vorm en grootte te verkrijgen. Het wordt meestal gebruikt voor de vervaardiging van non-ferro metalen materialen. Vierkamer staal,Taranga.kgmVierkante pijp gegalvaniseerde vierkante pijp, staal en non-ferro metaal. Voor de introductie van de indeling van staal, kort de basisconcepten van metaal, vierkante buis staal en non-ferro metaal.

Voor olie moet de olieborstel worden uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van het regelsysteem, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

HamburgHarburgadviserennieuws
HamburgHarburgLaatste nieuws